За въпроси и поръчки
0882 606 606

 

 

Смяна на гуми

Сервиз 6+ е оборудван с машини от последно поколение, притежаващи престижният Немски сертификат WDK* , което комбинирано с екипът с дългогодишен опит са предпоставки за услуги с качество над отличното. И за да не звучат думите ни самоуверено, подплътяваме думите си с действия, а именно: предоставяме БЕЗПЛАТНА ГАРАНЦИЯ  ALL INCLUSIVE* за всички услуги, извършвани в нашите сервизи.

смяна гуми машина

Лазерен баланс от последно поколение

Автоматичното сканиране на широчината на джантата посредством СОНАР и  Лазерното позициониране на тежестите елиминират възможността от допускане на грешка и гарантират безупречен баланс.


 

 

 

 

смяна на гуми софия

Демонтаж сертифициран по WDK*
Маркировката на машина със стикер WDK дава гаранция, че е тествана и отговаря на всички Немски стандарти и изисквания за правилно монтиране и демонтиране на гуми включително и RunFlat и UHP - гуми.
За да можем да предложим наистина отлично качество освен надеждни машини и екип от професионалисти е необходимо да се придържаме към последните тенденции и правила за правилния начин работа при смяната на гуми!


 

 

 

смяна гуми автосервиз

Динамометрично затягане

Динамометричното затягане на болтовете с динамометричен ключ на реномирания Немски производител GEDORE,
гарантира че те са затегнати спрямо изискванията на производителя на автомобила и намалява риска от късане на болт или невъзмоното развиване в случай на авария.

 

 

 

 

 

Сравнение на продукти
Do NOT follow this link or you will be banned from the site!