За въпроси и поръчки
0882 606 606

 

 

Електро услуги

Електро услуги автомобил София

Не подценявайте електронните системи на вашия автомобил - доверете се на нашите електо механици, за да диагностицирате и отстраните  електро проблемите по автомобила си! Лошото представяне на автомобила, често може да е свързано с неправилно функциониране на компютъра или други електрически компоненти. Елате в автосервиз 6 Plus, за да се уверите, че вашият автомобил е в изрядно техническо състояние на шофиране. 

Нашите авто електро услуги включват

 • Ремонт на стартери и алтернатори
 • Проблеми със запалителна система
 • Проверка на светлинна индикация за проблем с двигателя
  Никой не обича да вижда светлината на двигателя „Check Engine“. Светлината може да означава скъп проблем, като лабда сонда и дебитомер или може да е нещо незначително, като хлабава букса. В сервиз 6 Plus можем да прочетем кода на грешката и да диагностицираме проблема за вас. 
 • Компютърна диагностика
  Компютърната диагностика представлява свързване на компютъра на автомобила със специализиран диагностичен уред. По този начин се провеверяват и анализират всички системи в автомобила. Диагностицирането на съвременните автомобили е от съществено значение за правилното функциониране на всички системи, а понякога и решаващо за предотвратяване на скъпи ремонти. Под профилактика на автомобила се разбира анализът на всички функции, заложени в автомобила, както и предотвратяването на евентуални грешки, които биха възникнали в компютърната система на колата. За експертни диагностични услуги на електронните устройства на колата си, посетете сервиз 6 Plus днес. Днес производителите на автомобили включват поне един компютър в моторните превозни средства. Основната функция на този компютър е да следи и регулира правилната работа на двигателя и трансмисията. Компютърът получава входна информация от различни сензори и датчици. Той управлява свещите, скоростта на празен ход и инжекторите на горивото, за да Ви осигури възможно най-доброто представяне на автомобила. Отказът на компютъра на автомобила ще повлияе в голяма степен върху нещата, които контролира. За да извлечете максимума от компютъра на колата си, трябва да го проверявате редовно за натрупани записани грешки. Ако вече не работи, го поправете или подменете. За да сте спойкони  за състоянието на компютърът на колата Ви, можете да се свържете с експертите на автосервиз 6 Plus.
 • Смяна на дебитомер
 • Смяна на ламбда сонда
 • Проверка и ремонт на електро инсталация
 • Други

Сравнение на продукти